Специализираният наказателен съд запорира банкови сметки, дружествени дялове и имоти на

...
Специализираният наказателен съд запорира банкови сметки, дружествени дялове и имоти на
Коментари Харесай

Запорираха сметки и имоти на Ветко и Маринела Арабаджиеви

Специализираният углавен съд запорира банкови сметки, дружествени дялове и парцели на Ветко и Маринела Арабаджиеви.
 Нинова: ГЕРБ налива с едната ръка пари на Арабаджиев и Миньо Стайков, с другата им взима ролсройсите  Спецпрокуратурата иззе нови 500 000 лева на Арабаджиеви, трима са арестувани за 24 часа  Апелативният спецсъд върна в ареста Вълчо Арабаджиев
Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата. 

Двамата са упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група за държане и търговия на акцизни артикули без бандерол, данъчни закононарушения и пране на пари. Запорите са наложени като мярка за застраховане на плануваните санкции конфискации и санкции по повдигнатите им обвинявания, както и за разноските по делото.

Съдебни заповеди за запор са издадени за 12 банкови сметки на Ветко и Маринела Арабаджиеви. Точната сума на запорираните средства ще бъде конкретизирана след представянето на публични данни от всички банкови институции.

Запорирани са и дялове на Маринела Арабаджиева в 5 търговски сдружения за общо 165 000 лв., както и дялове на Ветко Арабаджиев в 2 търговски сдружения за 114 000 лв.. Запор е натрапен и над 4 парцела, благосъстоятелност на Маринела Арабаджиева, намиращи се в Пловдив, София и с. Свежен.

Според формалните регистри нито Ветко Арабаджиев, нито брачната половинка му имат какъвто и да е автомобил. Арабаджиев не попада като притежател на неподвижен парцел.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР